Nederland wordt steeds bewuster van de dagelijkse voedingsmiddelen die ze consumeren. Daarom is het voor ons belangrijk transparant te zijn over de voedingsmiddelen in onze pizza's.
Ons deeg is gebaseerd op een authentiek recept waarbij pure en natuurlijke ingrediënten de ideale basis vormen. Dit houdt in dat er geen geur- kleur- of smaakstoffen aan ons deeg worden toegevoegd.
Het consumeren van teveel zout kan een negatief effect hebben op onze gezondheid.
In onze pizza’s gebruiken we zo min mogelijk zout. In 2014 is het zout percentage in onze pizza's al met 10% gereduceerd. Naast het verminderen van het zoutpercentage zijn we bezig met het zoeken naar zoutvervangers om het zoutgehalte te minimaliseren.
De fabriek van onze deegproducent Euro Pizza Products is BRC gecertificeerd. De BRC-norm beschrijft de hygiëne- en voedselveiligheidseisen van organisaties die actief zijn in de foodsector en direct leveren aan de consument.
Meer informatie over de allergenen voedingswaarden per pizza kun je vinden in ons allergenen overzicht: Allergenen