Wat tomaten, pittige salami en kaas. Bergen kaas. Bravo! Het leven kan zo simpel zijn. Totdat je de volgende dag de koude left-overs van je pizza opnieuw gaat opwarmen. Hoe wordt ie weer net zo knapperig als gisteren? New York Pizza test 3 manieren: de
magnetron, oven en koekenpan. Welke verdient de meeste pizzapunten? Dít is volgens ons de lekkerste weg naar Rome.
Pizzapunten: * *
Pizza opwarmen in de combimagnetron is een afsnijroute. Snel, dat zeker. Maar het eindresultaat van je margherita, quattro stagioni of peperoni is minder. Door de magnetron verslapt de bodem en gaat er best wat smaak verloren. Kies je toch voor de magnetron? Volg dan de volgende tips voor het beste resultaat.
Pizzapunten: * * *
Terug naar de roots. Pizza kómt uit de oven. Je zou denken dat opwarmen in de oven dan ook geen slecht idee is. Deels klopt dat. Toch is pizza opnieuw opwarmen in de oven niet onze favoriet. Het duurt namelijk best lang (± 25 minuten) en uitdroging ligt
op de loer. Kies je toch voor deze methode? Volg dan de onderstaande stappen.
Pizzapunten: * * * * *
Geen boter, geen olie. Gewoon een koekenpan en je pizza. Opwarmen van je pizza gaat namelijk het allerbeste zonder oven of magnetron. De koekenpan is volgens ons de lekkerste manier om je pizza opnieuw op je bord te toveren. Het gaat snel, de bodem blijft krokant en de toppings zijn weer net zo lekker. Sterker nog… je pizza is nu misschien nog wel beter!